Fotografie

Pop-up studio

Bij diverse evenementen verschijn ik met een tijdelijke fotostudio om bezoekers met de fiets te fotograferen. De bezoekers krijgen een unieke herinnering aan het evenement en de foto’s kunnen eventueel via social media worden verspreid.

De pop-up studio kan als een losse stand op een evenement staan, of als onderdeel van een stand van bijvoorbeeld een fabrikant, sponsor of importeur.

Heb je interesse om de pop-up studio in te schakelen, neem dan contact op via het contactformulier.

Kijk hier in de agenda van de pop-up studio.

Fietsportret

Robert Braam. Het Human Power Team Delft en Amsterdam (HPT) bij de VloX V

Robert Braam bij de VeloX V

Heb je een bijzondere fiets, of een fiets waar je erg aan gehecht bent? Laat je dan op de foto zetten met je fiets. Ik kom dan bij je langs om een mooi portret te maken van jou en je fiets. Of dat nu fietsend is, of poserend naast de fiets, alles is te bespreken. Je krijgt hoe dan ook een unieke foto, digitaal en op 20×30 cm afgedrukt. Wil je met een groep op de foto, dan kan dat natuurlijk ook.

Vraag naar de mogelijkheden en prijzen via het contactformulier.

Foto aan de muur

Bij Woudenberg geniet een mountainbiker van het mooie herfstweer. Near Woudenberg a cyclist enjoys the nice autumn weather. (Bas de Meijer)

Als fietsende fotograaf heb ik een grote verzameling van foto’s met fietsers en die groeit alsmaar door. Het zijn vaak mooie sfeerbeelden die het plezier in fietsen laten zien. Foto’s om aan de muur te hangen en zo ook binnen te kunnen genieten van fietsen.

Een selectie van de foto’s is te koop via de speciale pagina Werk aan de muur.

Op zoek naar een andere foto van fietsers? Zoek in mijn archief en neem contact met mij op.