De Fietsende Fotograaf

Als je dol op fietsen en fotografie bent, ligt het nogal voor de hand om die twee te combineren. Dat doe ik ondertussen al heel wat jaar. Als fotograaf heb ik een enorm archief opgebouwd met foto’s van fietsers, met name het dagelijks gebruik van de fiets. Nu is het tijd om mijn activiteiten verder uit te breiden, vandaar de De Fietsende Fotograaf.

Op deze site plaats ik uiteraard foto’s van fietsers. De foto’s komen uit mijn database en door op de foto te klikken kan de foto gelijk besteld worden. Dat is wel zo makkelijk. Daarnaast zal ik geregeld schrijven over het fotograferen van fietsers en nieuws uit de fietswereld delen.

Als Fietsende Fotograaf ga ik actief het land in. Ik ga workshops geven in Utrecht en Nijmegen, met mijn pop-up studio zal ik aanwezig zijn bij diverse evenementen, ik bezoek beurzen en congressen en breng daar verslag van uit en je kunt jezelf met je fiets door mij laten portretteren. Genoeg te doen dus. We zien elkaar hopelijk snel. Met de fiets, dat spreekt voor zich.

Categorie:

Nieuws

Voeg een reactie toe

Je naam, e-mail en reactie zijn verplichte velden. Het e-mail adres wordt nooit gepubliceerd.

De volgende HTML tags kunnen gebruikt worden in het reactieveld: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.